Greska Band (músics)

Greska Band (músics)

Pensa en un grup d’amics que, per casualitats de la vida, s’acaben trobant musicalment en una cort de porcs. Primers assajos d’adolescència programada, arriben els primers concerts, il·lusió per els núvols, ambició d’èxit, òstia de la realitat, més assajos, molta estona de riure i no tocar, començar a situar l’ska jamaicà com a referent. Més bolos, bons i dolents, dosis de realitat, etapa creativa, primera maqueta, amics contents i nosaltres més. Concerts, concerts i més concerts; volem sortir d’Osona, surten coses i van bé però sense col·legues a prop és extrany.

Creiem entendre l’Ska jamaicà i el pervertim amb el nostre modus operandi. Gent nova, aires nous. Una gran oportunitat, creativitat, vida d’estudiant i molts assajos. Gravem un CD! Mooolt contents. Als colegues els hi mola, als nous col·legues també. Concerts d’Ska, Reggae i Rocksteady amb còctel de la casa, etapa de “baixón”: tancat per projectes personals (alegria).

Retorn memorable, bon rotllo i rèplica de “baixón”. Reactivació nadalenca amb nadales a la Nyàmera: un plaer. Confinament.

Trucada del Sunranxx! Motivació de nou!!! Vés que venim!!!