Mireia Ferret (fotògrafa)

Mireia Ferret (fotògrafa)

Mireia Ferret Pérez,
Barcelona, 1999

La creació d’històries ha sigut sempre un aspecte molt important de la meva vida. Passant per totes les arts, al final, vaig trobar el meu camí d’expressió a través de l’audiovisual i la fotografia. Per aquest motiu ara fa tres anys, vaig decidir començar el Grau en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona, el qual m’ha ajudat a engrandir la meva mirada cap a totes les possibilitats que se’m ofereixen. 

Aquest projecte fotogràfic neix a partir del meu interès cap a la música que s’està desenvolupant actualment a Catalunya. Durant uns mesos he anat seguint a diferents conjunts musicals, que toquen gèneres completament diferents, com per exemple, el blues o electrònica. 

En la sèrie d’imatges volia realitzar una bona fotografia dels artistes, però que sobretot volia representar un sentiment: el moment màgic, que es produeix entre artista i públic quan gaudeixen conjuntament d’una mateixa passió, la música. Vull que a través de la composició, les formes i els colors l’espectador pugui viatjar en un punt concret en el temps i que es transporti a l’energia aquell moment.

Instagram: Mireia Ferret