Àlex Pérez

Vaig començar a fer música quan era un nen, vaig continuar jugant al Conservatori de Girona i després a l’ESMUC. Jugant, jugant, he acabat sent cantautor, productor, compositor i multiinstrumentista (o això diuen) i he tingut el plaer de treballar amb molts artistes de l’escena nacional com per exemple Miki Núñez o Samantha entre d’altres.

Després d’autoeditar un disc i dos senzills com a cantautor he decidit fer un pas endavant amb el meu projecte personal i estreno el meu nou EP format per 4 cançons que aniran sortint a poc a poc i que estan editades per la discogràfica Música Global.
No sabria definir el que faig amb una paraula, però el que sé és que intento ser sincer a l’hora d’escriure les meves cançons. Tinc ganes de trobar noves sonoritats i fer dels meus concerts un espai únic i especial. Em trobo entre el pop, la música d’autor i l’indie. Un viatge entre estils, però amb un fil conductor entre ells, és per això que us vull convidar a fer aquest viatge amb mi, amb el que serà un concert inèdit on podreu escoltar algunes de les cançons ja publicades i sobretot, totes aquelles que encara estan guardades al disc dur del meu ordinador.

Instagram: @alexperez_music

,