• festival artistico
festival artistico

Mugraff

Mugraff és el pseudònim artístic d’un jove nascut a Barcelona el 1991. Des dels 15 anys va començar a dibuixar els seus primers esbossos i pintar grafits en persianes, trens i alçades.
Amb els anys les seves expectatives van canviar motivades per un afany d’explorar els límits de la creació als carrers… va evolucionar el seu estil per treballar a nivell professional pintant murals gegants, esdeveniments culturals i comandes… sempre disposat a participar en nous projectes per treballar amb grans artistes d’altres disciplines. Per a ell sempre ha estat tot un honor la seva proximitat amb graffiscat (col·lectiu artístic) amb què va seguir explotant la idea de personalitzar skates. Amb ells ha desenvolupat, entre altres projectes, una col·lecció de 15 taules úniques.

El 2014 va fer la seva primera exposició i, des de llavors, podem veure les seves obres temporalment a alguns bars, galeries i hotels de la seva ciutat.

El 2015 va començar a practicar únicament la tècnica de lettering, fins a trobar el seu estil vigent.

Actualment la seva obra està basada en l’estudi de la lletra i el traç, utilitzant els caràcters tipografics com a eina per generar una explosions de color a través de textos i paraules de difícil lectura, on l’aspectador pot reconèixer certs conceptes però no desxifrar-ho del tot.

D’aquesta manera, la seva obra aconsegueix captar l’atenció de les ments més curioses generant una incògnita, visualment atractiva.

Instagram: https://www.instagram.com/mugraff

, ,