Noelia José

Noelia José, la veu apassionada del tango porteny de Buenos Aires, ha captivat audiències amb la seva empremta sentida i desafiant. Durant més de 15 anys, va explorar i rescatar joies oblidades de la dècada de 1920, infonent emoció profunda a cada nota.

Originària d’Argentina, Noelia va migrar a Espanya el 2023, portant amb si el coneixement i la passió del tango argentí. La seva presència a l’escena musical espanyola ha deixat una marca indeleble, destacant en esdeveniments com el Festival Internacional de Tango a València, on la seva contribució va ser reconeguda i agraïda. A més, el 2022, va ser seleccionada per participar al Festival Internacional de Tango a Medellín, Colòmbia, aconseguint la posició de finalista.

Durant el seu temps a Argentina, Noelia es va presentar a diversos festivals i esdeveniments de tango en milonges destacades de la ciutat de Buenos Aires, sempre acompanyada de guitarres, bandoneó o piano. Amb una carrera prolífica, va gravar dos discos, l’últim llançat el 2022, el qual va portar a la seva gira per Espanya.

Noelia José, amb la seva veu plena de matisos, teixeix un pont entre el passat i el present, connectant èpoques a través de la música. El seu compromís amb el tango no és només una forma d’expressió, sinó un llegat que transcendeix fronteres i perdura en el temps.

https://linktr.ee/noeliajose

 

,