SUNRANXX AL TAPATRÒNIC DE VIC

El SunRanxx és un aparador artístic que brinda els seus espais a les diferents propostes artístiques locals perquè puguin mostrar el seu talent de la millor forma possible. Un context creatiu i constructiu on compartir els escenaris amb altres talents i crear sinergies.

D’aquesta manera, el SunRanxx acaba sent un festival que engloba la consecució d’altres “festivalets” específics. En són exemples, la gran trobada de swing de Catalunya, la gran trobada de graffiti i muralisme, l’Electronic music showcase, exhibicions de pole dance i aeris, el hip-hop showcase i el micro obert. Aquests dos últims a més, donant oportunitat a totes aquelles persones interessades, tant artistes com assistents, a poder participar amb el seu talent. 

L’objectiu del talent showroom del SunRanxx és que els artistes participants es donin a conèixer i que guanyin oportunitats en noves propostes. 

I el primer exemple arriba tan sols quatre dies després de l’edició del SunRanxx 2022: El Tapatrònic, on cinc artistes participants del SunRanxx van ser els protagonistes de la vessant artística de la jornada. El Tapatrònic és un esdeveniment organitzat per Vic Comerç on es potencia l’oferta gastronòmica de la ciutat  des de la Plaça Major de Vic. La col·laboració entre l’entitat vigatana i l’Associació Ranxx Group s’ha anat estrenyent en els últims mesos, i en aquest cas, s’ha volgut transportar l’essència del SunRanxx a la Plaça Major de Vic. Des dels ritmes electrònics dels DJ’s: Lefert, Taburu, Jahvibes,              la participació de l’escultor Kazzius amb l’obra de 3x3m que va treballar i presentar durant el SunRanxx,  la projecció de les il·lustracions digitals de Ocularinth, fins a la decoració de l’espai que va aterrar a la capital directament des de Cal Gitanet.

El Tapatrònic va ser tot un èxit, multitud de persones van assistir-hi esgotant les existències de tots els restauradors i gaudint de la proposta artística. Una proposta seleccionada des de la branca electrònica “Lost Ranxx” que va aconseguir una atmosfera alegre i festiva. El públic es va deixar anar aprofitant per ballar i compartir moments divertits en aquesta jornada especial. 

Veient aquesta bona acceptació des de l’epicentre de la capital osonenca, creix la il·lusió i la motivació per continuar promovent l’art i la cultura a la ciutat de Vic.