Després de la tempesta, tornarà la calma!

festival artistico

Diuen que no sabem el que tenim fins que ho perdem. La llibertat, la família, l’amistat, la diversió. Malauradament hi ha moments, com ara, que t’ho treuen i sembla que tot trontolla. Potser ser lliures s’ha acabat durant una temporada… Venen temps difícils, de confinament, d’estrès i potser de desesperació… Estem passant per una tempesta i no una qualsevol. Per això, hem de saber afrontar-la tal com ens recomanen els experts: quedant-nos a casa. Confinem-nos sota l’esperança i el desig de tornar a viure d’una forma plena!

Diuen, també, que després d’una tempesta, sempre arriba la calma. I, d’aquesta crisi, en sortirem renovats. Valorarem més els petits detalls que ens fan sentir vius, aquells que ens fan experimentar sensacions noves. Sobretot, valorarem ser lliures de nou i poder gaudir sense impediments, amb la família i els amics, de tot allò que ens fa feliços. I tenim la millor notícia per quan aquest moment arribi! Podrem començar l’estiu millor que mai: els dies 8, 9 i 10 de juliol, arriba el SunRanxx; festival artístic i gastronòmic replet d’artistes de diferents modalitats disposats a activar-te els cinc sentits. 

El SunRanxx – Rural Artistic Experience serà la celebració ideal per reprendre la nostra llibertat i intentar recuperar el temps perdut. Un festival que, a més, afegeix un sisè sentit sota el nom de compromís. Compromís amb la inclusivitat social i també amb la sostenibilitat mediambiental. L’objectiu principal és aconseguir una vivència sensorial completa, així que, deixa’t sorprendre!

Tornarem a ser lliures, tornarem a gaudir de la natura, de l’art, de les emocions, dels gustos…!