Elisabet Molet

Elisabet Molet

Neix a Vic (Barcelona). Graduada en Art Dramàtic, especialitat en Teatre Musical, a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Màlaga. S’ha format en vàries disciplines artístiques com, interpretació amb Mikhail Rakhlin (Teatre Art de Moscou), tècnica CODA amb Fausto Carrillo i Ricard Boluda, interpretació i cant amb Mariano Detry (The Urdang Academy), tècnica de cant ‘MEV‘ en mans del vocal coach Jose Masegosa, dansa als estils de Modern-Jazz i Ballet a l’escola ‘Som-hi dansa’, Hip-hop, Contemporani, Lyrical i New Style a l’escola ‘Tls‘, claqué amb María Bossy a l’escola ‘Luthier Dansa’ i Teles acrobàtiques a Atlantis Barcelona.

Com a intèrpret de teatre musical, ha protagonitzat el musical ”El Despertar de la Primavera” com a Wendla Bergman al Teatre Gaudí i al Teatre Victòria de Barcelona, a ”Carrie, el musical” com a Sue Snell al Teatre Gaudí de Barcelona, a ”Rent, el musical” com a cover Mimi al Teatre Condal de Barcelona, a ”Ghost, el musical” com a cover de Molly al Teatre Edp de la Gran vía de Madrid, a ”Barcelona 24h” com a Julia al Teatre Gaudí i Teatre Aquitània de Barcelona, a ”Tributo Frozen” amb el personatge d’Anna al Teatre Apolo de Barcelona, a ”Kinkyboots, el musical” com a Swing al Teatro Calderón de Madrid.

Com a cantant participa en el programa de TV d’Antena 3 ”Veo como cantas” de la ”Warner Bros” presentat per Manuel Fuentes, ha treballat en diferents produccions d’Hotels de la Costa del Sol, zarzuelas amb ”Teatro Lírico Andaluz”, orquestra ”Cimarrón”, grup de versions ”Wish”, entre d’altres.

En l’àmbit audiovisual i locució ha posat veu i imatge a anuncis com ”Vinted”, ”Carglass” (actualment s’està emetent), ”LIDL”, ”Hyundai”, ”T’estimo si he begut” de Dagoll Dagom, entre d’altres.

,