Evelí Adam (figurista)

Evelí Adam (figurista)

Evelí Adam (Campdevànol, 1957), ha viscut el mon de la fusta des de la infantesa. Fill de pare fuster i de professió fuster, coneix molt bé aquest mon, i n’ha gaudit durant molts anys. Per això vol, que  la gent en general  i els nens i nenes en particular, coneguin de prop aquesta matèria, que l’observin, admirin les seves propietats i també en gaudeixin..

Mitologia i Natura és un projecte que neix a partir del meu anhel per fer un treball didàctic expositiu de la fusta en tots els seus estats, la fusta en estat natural al bosc, quan es treballa amb la finalitat de fer materials i elements útils, quan s’esculpeix i treballa amb finalitats decoratives… aleshores m’adono que la fusta en estat natural es pot trobar com a arbre o arbust viu i també en forma d’arrel o soca morta.

És quan intento extreure aquesta fusta del bosc que observo les semblances a animals, que les seves formes em fan pensar en determinats fets o moments, postures, o objectes. Descobreixo que la natura ha esculpit la fusta de tal manera que queda una obra d’art escultòrica.

Web: https://www.eveliadamart.blogspot.com

, ,