Gil Codina

Estàs buscant un saxofonista pel teu esdeveniment o la teva festa?

Sóc en Gil Codina, saxofonista professional des del 2015.
Al llarg d’aquests set anys he voltat arreu d’Espanya tocant en casaments, esdeveniments corporatius, hotels, discoteques i sales, entre d’altres.
El meu principal afany és contribuir a que el vostre esdeveniment sigui únic i extraordinàri i que s’acosti al màxim als vostres desitjos.

Per aquest motiu m’agrada adequar els meus shows i la meva presència a qualsevol tipus de celebració i d’ambient. Un ampli repertori estilístic que va des de l’electrònica més potent i festiva fins al jazz més refinat i elegant fa que la música s’adapti perfectament a les característiques i a les necessitats del vostre esdeveniment.
Gràcies a la professionalitat i el compromís he pogut tocar a sales i festivals referents al territori com La Sala Apolo, El Jamboree, La Telecogresca, La Mercè i el MMVV, en vàries ocasions. També en prestigiosos restaurants i hotels com l’Hotel W, Bell Recó, Hotel Cala del Pi, entre molts d’altres.

Un llarg recorregut acadèmic i una àmplia experiència als escenaris avalen les meves actuacions carregades d’energia, frescura i, sobretot, qualitat musical.

,