Iguana Fine

Iguana Fine és una companyia d’arts de carrer que ofereix una experiència única i inoblidable per a tots els públics.

Cinc músics multiinstrumentistes i animadors, i un escenari mòbil de la companyia que està completament equipat amb un potent sistema de so i il·luminació.

El grup es caracteritza per la seva indumentària colorista i actitud irreverent i optimista. La interacció amb l’audiència fan que cada espectacle sigui una experiència única, divertida i participativa.

Amb un repertori musical que abasta rock, reggae, pop, música llatina, versions impossibles, imitacions i coreografies, Iguana Fine fa que petits i grans gaudeixin d’un espectacle trepidant.
L’escenari mòbil d’Iguana Fine està equipat amb un generador elèctric silenciós, i un sistema de so i il·luminació autosuficients, que permeten actuar sense necessitat d’un punt de llum. Això permet la seva mobilitat i instal·lació en llocs inaccessibles per a altres espectacles o escenaris.

Iguana Fine compta amb el suport de Programa.Cat, un programa que permet compartir les despeses de contractació amb la Generalitat de Catalunya. (Consultar condicions a programa.cat)
L’escenari i l’equip de so també es poden utilitzar per a altres activitats al llarg del dia de l’actuació, com parlaments, sessions de DJ, etc., oferint una solució completa per a esdeveniments.
Amb Iguana Fine, tens garantida una experiència d’entreteniment excepcional i versàtil que s’adapta a les necessitats del teu esdeveniment.

,