Gust: Un viatge de sabors

L’Albert, el nostre estimat xef de Vila-real, ens ha delectat sempre aconseguint que els nostres esdeveniments destaquin per la gastronomia. El SunRanxx és el nou projecte de Ranxx Group i el més ampli. Fins ara, l’Albert (juntament amb altres professionals) ja ens ha demostrat el nivell en dues edicions del Lost Ranxx (festival de referència en nous talents dins les varietats de música electrònica), i en una edició de l’In- Ranxx (esdeveniment per la inclusivitat dins dels escenaris). Unes paelles veritablement úniques, fideuà negra, roast pork, tempura de verdura i la millor carn de la comarca a la brasa… Però no patiu, l’Albert també estarà al SunRanxx, i més ben complementat que mai! Ens espera un viatge de sabors més que suculent format per una selecció dels millors restaurants sobre rodes. 

Ens trobem al mercat del mufló, on després d’immergir-nos a la creativitat dels expositors, descobrirem l’art de l’street food. Tot donant una volta pels seus racons, trobarem els primers food trucks. Unes hamburgueses que es mengen dues vegades; d’entrada, amb la vista, i després, amb el paladar serà fàcilment reconeixible la influència americana, mexicana o francesa en cadascuna d’elles. Els sabors de sempre però en una elaboració innovadora. La propera parada del viatge segur que atraurà la teva atenció: les exquisides tapetes de pop a la gallega. I unes ostres? Difícil de resistir-se… Perquè a la que aixequis la mirada veuràs al fons una creperia, i, a l’altra banda… un forn de pedra? Pizzes! Quin dilema, no? Potser ens empatxarem! Però no podràs passar de llarg en l’última parada, la més dolça. La Xixonenca, els gelats més representatius de la plaça major de Vic, estarà present amb la seva Xicuneta!

Un recorregut per llepar-se’n els dits on no oblidem unes atrevides opcions vegetarianes, veganes o sense gluten! Al SunRanxx la gastronomia és un art indiscutible!