Options

L’origen d’Options és una frase màgica; “sempre hi ha una opció”. Aquesta és la frase d’en Mahesh, un noi de Nepal que va passar la seva infantesa als carrers de Katmandú. Era molt habitual sentir-lo dir “options, options, tell me the options” i d’aquí va sorgir el nostre nom.
Options Catalunya-Nepal està format per voluntàries i voluntaris que treballem simultàniament tant a Catalunya com a Nepal. Treballem amb infants i joves que es troben en una situació de vulnerabilitat, a través de l’empatia, la sensibilització i la responsabilitat social volem combatre les desigualtats al nostre país i al Nepal.
Aquest nou projecte sorgeix amb l’objectiu de cobrir la necessitat de quatre noies i un noi de Katmandú. Viuen en un orfenat, han acabat l’educació secundària i volen estudiar batxillerat, tot i tenir bones notes no tenen diners per continuar pagant els estudis. És per això que ens faltes tu, entre tots aconseguirem que la Pema, la Chungda, la Tshering, la Samjana i l’Arjun puguin continuar els seus estudis.